Snimljen nevjerovatan prizor

Zemljotres koji je pogodio dijelove Tuske i Sirije odneo je već više hiljada života, i doneo potpuno razaranje brojnih gradova i naselja.

Snimci i slike iz mjesta pogođenih ovom katastrofom su zastrašujući, ali snimak iz grada Jindire u blizini Alepa u Siriji pruža bar malo nade.
  Naime, na snimku je navodno prikazana tek rođena beba koja je spašena iz ruševina jedne zgrade.

Čovjek u smeđoj jakni i crnim pantalonama popeo se preko ruševina srušene kuće i pobjegao sa bledom bebom nazad na sigurno.

Na video snimku može se videti kako jedan muškarac očajnički trči sa prašnjavim zelenim ćebetom koji potom dodaje spasiocu u nadi da će novorođenče održati u životu, prenosi Daily Mail.

Desetine ljudi se mogu vidjeti kako gledaju muškarce kako spasavaju bebu u šoku i užasu dok su bili svjedoci istovremeno čuda i tragedije.

Vjeruje se da je dete preživelo i da je trenutno zdravo uprkos tome što je u prvim trenucima života bilo u epicentru globalne tragedije.

Smatra se da je majka zajedno sa ostatkom porodice nažalost preminula nakon što se na njih obrušila zgrada koja se srušila nakon zemljotresa u Siriji.

Na snimku nije razjašnjena sudbina majke deteta, ali se u sirijskim medijima naširoko piše da je umrla odmah nakon porođaja.