Zorjana Kanjuga tvrdi

Srpska predstavnica na izboru za “Best International Model” manekenku vređali na nacionalnoj osnovi toko njenog boravka u Albaniji. Srpski list "Kurir" ovoga puta provocira i tekstom o kulturnom događaju, kojis e prije nekoliko dana održao u Albaniji.

Prema pisanju "Kurira" Zorjana Kanjuga, srpska manekenka, "jedva je izvukla živu glavu iz Albanije", gdje je nedavno učestvovala na izboru "Best International Model”.

Rasplamsale emocije naroda koji tamo živi zbog prekinute utakmice Srbija - Albanija u velikoj mjeri su uticale na to da se manekenka osjeća loše.

"U toku desetodnevnog takmičenje obilazili smo razne gradove i stalno smo nosili lente s nazivom zemlje koju predstavljamo. Ljudi na ulici, kad bi videli moju lentu, posmatrali su me mrko, a često su i uzvikivali: 'Ne, Srbija'",  priča manekenka i nastavlja:

"U klubu su me provocirali tako što su rukama napravili simbol njihovog orla sa zastave i upirali ga u mene. Jedan dečko mi je prišao i rekao mi: 'A ti si ta što kaže 'Ubi Šiptara'", piše list "Kurir" prenosi list "Zëri".

Zorjana je doživela neprijatnost i u jednoj emisiji.

"Gostovali smo u emisiji "Zonë e lirë", koja je išla uživo. Voditelj je pokušao da me isprovocira. Jedno od pitanja bilo je šta mislim ko je kriv za incident na utakmici. Na sve te provokacije ja sam se samo smješkala", završava srpska manekenka, Zorjana Kanjuga.

Inače kako piše list "Zëri" ono što su svi vidjeli je da je tokom spektakla “Best International Model” srpska manekenka lijepo i s ljubavlju prihvaćena, i gdje je dobila nekoliko nagrada.

Jedna od nagrada je bila “Friendship Model”.