Portparol AAK-a

Nakon što je u Albaniji, zbog trgovine drogom, uhapšen odbornik Samoopredjeljenja u Prištini Besnik Mujeci, portparol Alijanse za budućnost Kosova Lulzim Blaka izjavio je da se pokazalo da najkorumpiraniji i najnepošteniji obično ispadnu oni - najglasniji iz Pokreta Samoopredjeljenje.

"Poslije brojnih i do sada nečuvenih skandala na Kosovu, eksponent ove stranke, izglasan zbog zalaganja za 'nacionalno jedinstvo', uhvaćen je sa drogom, koju je slao u Albaniju. Zloupotreba službenog položaja Kurtijevih ljudi nije nova vijest, jer je Mujeci tek posljednji u nizu onih koje je pravda stigla. Mujeci, koji je nedavno imenovan za člana uprave 'Autobuske stanice', osumnjičen je da je sa Kosova u Albaniju autobusom slao drogu u vrijednosti od 400.000 eura", napisao je Blaka na Facebooku.

Kako je naveo, iz dosadašnjeg iskustva se naučilo da "najkorumpiraniji, najinkriminisaniji i najnepošteniji, obično ispadnu najglasniji iz Samoopredjeljenja".

"Vladi čiji se skandali toliko produbljuju je došao kraj. Sraman kraj za glavnog prevaranta Kurtija i njegovu armiju prevaranta", zaključio je Blaka.

Izvor: Kosovo Online