Uhapšen

U Peći se juče oko 16 časova dogodilo teško ubistvo. Osumnjičeni za ovo krivično djelo odmah je uhapšen. Mediji prenose da je počinilac ubistva sin nastradale žene.

Sahide Gashi, tužilac u tragičnom slučaju koji se dogodio u Peći, gdje se sumnja da je sin ubio svoju majku, izjavila je da su osigurali očevice događaja.

Gashi je rekla da su pokušali da ispitaju osumnjičenog, ali on, prema njenim riječima, nije mogao da govori i dodala da će sutra, u prisustvu psihologa i branioca, biti uzet iskaz osumnjičenog.

"Otišli ​​smo na mjesto događaja zajedno sa forenzičkom jedinicom, gdje su izolovani svi tragovi, prikupljeni svi dokazi, naložili smo obdukciju preminulog, a obezbedili smo i očevice događaja. Pokušali smo da saslušamo osumnjičenog, ali on nije bio u mogućnosti, pa smo naložili da se sutra u prisustvu psihologa i branioca sasluša njegov iskaz”, najavila je.

"Takođe, nastavićemo sa istragama svih okolnosti, naložićemo i ispitivanje osumnjičenog na Institutu za forenzičku psihijatriju i nastavićemo sa istragama do konačnog rasvjetljavanja ovog slučaja“, dodala je ona.

Takođe, Gashi je naglasila da je zahvaljujući brzoj reakciji pećke policije, osumnjičeni uhapšen, kako nikome ne bi naneo štetu ili povredio sebe.

Komandir policijske stanice Ndue Nikola nije izneo detalje o tome kako se ubistvo dogodilo zbog, kako je rekao, "osjetljivosti slučaja i pošto se radi o slučaju unutar porodice, ovo je informacija možemo da obezbjedimo“.