Stigli ste do kraja

Bivši premijer Kosova Avdullah Hoti ocjenio je da je spot Samoopredjeljenja politički fašizam dodajući da vladajuća stranka, u trenutku kada je neophodno političko jedinstvo, želi da izbjegne odgovornost.

Hoti je u objavi na Facebooku istakao da u trenutku kada na Kosovo dolazi delegacija najvažnijeg saveznika Kosova, Samoopredjeljenje širi političku mržnju i sprečava neophodnu političku koordinaciju.

"Ponašanje stranke na vlasti, sa video spotom punim kleveta, je politički fašizam - mržnja prema nekome samo zato što pripada drugoj političkoj grupi. Kraj svake vrste fašizma je poznat. U trenutku kada treba da radimo na stvaranju političkog jedinstva za izazove koji nas očekuju, oni žele da izbjegnu odgovornost. U trenutku kada u Prištinu sleće visoka delegacija glavnih kosovskih partnera, sa kojima sve političke partije moraju da sjednu i dogovore se, ovi izdajnici raspiruju političku mržnju i sprečavaju neophodnu političku koordinaciju. Klevetnička propaganda i obmana više ne funkcionišu. Stigli ste do kraja", naveo je Hoti.

Izvor: Kosovo Online