Nezadovoljstvo!

Profesor Fatmir Çollaku kaže da je Kurtijeva vlada došla na vlast sa iluzijom da može da čini čuda, a sve to zbog razočaranja građana prethodnim vladama, prenosi Ekonomija onlajn.

On je naveo da građani nisu zadovoljni Kurtijevom vladom i da se ispostavlja da se očekivanja građana ne ostvaruju jer postoji percepcija da vlada ništa nije uradila.

"Mislim da su očekivanja građana mnogo veća zbog razočaranja prethodnim vladama i tako se stvorila iluzija da je ova vlada, vlada čuda da napravi velike promjene. Dakle, ovo očekivanje građana se ne ostvaruje jer postoji percepcija da ova vlada ništa nije uradila", rekao je Çollaku u intervjuu za Ekonomija onlajn.

On je, međutum, naglasio da neće biti haosa jer će vlada i institucije preduzeti neophodne mjere za unutrašnju bezbjednost.

"Neće nastati haos jer će vlada i institucije preduzimati mjere i operativne radnje u skladu sa mandatom institucija za unutrašnju bezbjednost i nesmetano odvijanje javnih procesa i velikih procesa", rekao je Çollaku.

Izvor: Kosovo Online/Ekonomia Online