Otac Pepea Reine tvrdi

Claudio Bravo sjajno je započeo sezonu Barceloni. Čileanski golman ovog je ljeta došao iz Real Sociedada, a u prvih sedam kola još nije primio ni jedan pogodak.

Bravo je sa 630 minuta srušio rekord golmana Pedra Artole koji je s 560 minuta bez primljenog pogotka u sezoni 1977./1978. bio dosadašnji Barcelonin rekorder.
Ipak, da je Bravo pravo pojačanje za Barcelonu ne misle svi. Miguel Reina, otac bivšeg čuvara mreže katalonskog kluba Pepea Reine, ne slaže se da je dovođenje Čileanca bio pravi potez Katalonaca.
“Postoje puno bolji golmani od njega. Iznenađen sam da je Bravo došao u Barcelonu. Ne ulijeva mi povjerenje”, kazao je tata Reina.
“Puno bolji čuvar mreže za mene je Victor Valdes, nisam razumio klupsku odluku kojom ga nisu željeli zadržati u klubu. Ne treba suditi po prvih nekoliko utakmica, Bravo nije golman za Barcelonu”, dodao je Miguel Reina, piše Goal.
Njegov sin Pepe Reina branio je u Barceloni od 2000. do 2002., a nakon tri sezone u Villarrealu do ove sezone ostao je u Liverpoolu. Sad je u Bayernu, prva rezerva za Manuela Neuera, a kad je debitirao u prijateljskoj utakmici, povrijedio se.