IZBACIVAČI BEZ MILOSTI

Lorisu Kariusu i njegovoj vjerenici Diletti Leotti zabranjen je ulazak u jedan od najpoznatijih berlinskih noćnih klubova.

Par, koji se vjerio u februaru, boravio je u glavnom gradu Njemačke u sklopu uskršnjih praznika, a jedna od atrakcija koju su htjeli da posjete bio je noćni klub Berghain, poznat po svojim seks zabavama, tehno muzici i strogoj politici ulaska.

Na njihovu nesreću, dočekali su ih izbacivači na vratima, koji im nisu dozvolili ulazak.

Kako prenosi Bild, Leotta se požalila prijatelju Danieleu Battagliji, italijanskom radijskom voditelj i pjevaču, kazavši da je jako željela ući unutra, ali da nikada prije nije bila tako dočekana i izbačena.

Diletta je priznala da je njena odjeća te noći bila vjerovatni razlog zašto im je zabranjen ulazak, s obzirom da je na sebi nosila svjetliju odjeću.

Web-stranice za putovanja također potvrđuju da osobe s tamnijom odjećom imaju veću vjerovatnoću da uđu u Berghain, što je daleko od onoga što je Leotta nosila.

Ipak, prema njenom mišljenju, u pitanju nije bila samo odjeća.

"Loris je napravio grešku, između ostalog, jer me je natjerao da uđem prva. Djevojke obično imaju više šansi. Oni su me samo pogledali i nisu dozvolili da uđemo", povjerila se prijatelju.

Posjetiocima u Berghainu također nije dozvoljeno da unose svoje telefone i od njih se traži da ih predaju prilikom ulaska. Nadalje, web stranice za putovanja tvrde da je najbolje vrijeme za pokušaj ulaska između ponoći i 2 sata ujutro, ali nije jasno kada su Leotta i Karius pokušali ući.

Par je na Instagramu podijelio fotografije vremena provedenog u gradu, a Leotta je napisala: "Puno zabave, ljubavi i lijepih tetovaža u Berlinu".

Par je počeo da izlazi u oktobru 2022. prije nego što su dobili dijete u augustu 2023. godine, a zatim su se vjerili u februaru ove godine.

Kako prenosi MessinaToday, planiraju da se vjenčaju 22. juna u Therasia Resortu u Italiji.