NAGLASILA OBLINE

Diletta Leotta jedna je od gošći ovogodišnjeg izdanja muzičkog festivala Sanremo, a za večeru dobrodošlice birala je prilično upečatljivu haljinu.

Voditeljica DAZN-a sinoć se prošetala crvenim tepihom prije večere koju je organizovao Radio Mediaset, a kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti te sami takmičari na festivalu.

Na Instagramu se pohvalila i modnim izdanjem koje je birala za ovu priliku, a koje je rezultiralo brojnim komičnim komentarima. Naime, lijepa voditeljica nosila je bež svjetlucavu haljinu koja je pratila liniju tijela te istaknula njene obline.

Naime neke je ovo njeno modno izdanje podsjetilo na tradicionalnu poklon vrećicu na krštenjima, međutim, najviše je bilo onih koji su se osvrnuli na sinoćnju lažnu dojavu bombe u Sanremu.

"Evo zašto je bilo upozorenje o bombi u Sanremu", našalili su se u komentarima, a njen izgled su opisivali i kao "eksplozivan i bombastičan" dok se još jedan komentator našalio: "Dojavili su bombu u Sanremu, ja kažem da ipak postoje dvije".

Italijanski primorski grad spreman je da dočeka 74. Sanremo festival, najvažnije muzičko takmičenje u Italiji na kojem se bira predstavnik za Euroviziju. 30 takmičara bori se za titulu pobjednika, kao i kartu za Malme, a večeras je na programu prva emisija.