LEGENDARNI NOGOMETAŠ

Čini se da je legendarni španski nogometaš Sergio Ramos definitivno odlučio započeti muzičku karijeru, pošto je jučer objavljena njegova nova pjesma.

Ramos je udružio glasove s poznatim španskim bendom Los Yakis, s kojim je snimio pjesmu pod nazivom "No me contradigas", što u prijevodu na bosanski jezik znači "Nemoj mi protivriječiti".

Pjesma postaje hit jer je za manje od 24 sata dostigla brojku od pola miliona pregleda na Youtubeu, a možete je poslušati ispod.

"Naš božićni poklon za ove praznike sa Sergiom Ramosom. Želimo vam dane pune radosti sa vašim najmilijima i sve najbolje u narednoj godini. Puno zdravlja, ljubavi i zajedništva!", poručili su na Instagram profilu iz Los Yakis, benda koji prati preko 130 hiljada ljudi.

Ovo nije prvi put da Ramos stane pred mikrofon. Nogometaš je prije nekoliko godina želio da pokaže svoju strast prema muzici i objavio je nekoliko pjesama kako bi bodrio reprezentaciju Španije tokom Evropskog prvenstva.

Prvi put ga je javnost mogla vidjeti kako izvodi pjesmu sa Niñom Pastori i La Roja Bailom. Kasnije je nastavio sa pjesmom u duetu sa Demarcom Flamencom pod nazivom "Another star in your heart".

Podsjećamo, Ramos je trenutno član ekipe Seville u kojoj je i započeo karijeru, a tu će je najvjerovatnije i završiti budući da mu je već 37 godina.

Najdublji trag je Ramos tokom karijere, naravno, ostavio u Real Madridu, za koji je odigrao 671 utakmicu i postigao 101 gol, a s Kraljevskim klubom je osvojio četiri trofeja Lige prvaka i pet španske La Lige.

Za reprezentaciju Španije nastupio je 180 puta.