U POTPUNOSTI POGRIJEŠILI

Posljednjih dana Netflixov dokumentarni serijal o Davidu Beckhamu ovojio je pažnju javnosti. Sada su korisnici društvenih mreža pronašli fotografiju iz 1998. godine koja je predviđala kako će nogometaš izgledati u 2020.

Naime, jedan časopis prije više od dva desetljeća pokušao predvidjeti kako bi Beckham mogao izgledati za 20 godina. Prema njihovom predviđanju bivši nogometašu nedostaje nekoliko zuba, ali i kosa.

Očito da tada nisu vjerovali u napredak tehnologije, kao i medicine te nisu uzeli u obzir presađivanje kose i plastičnu hirurgiju.

Beckham je 1992. godine zaigrao u Manchester Uniteda te vrlo brzo osvojio srca djevojaka širom Velike Britanije. Svjetsku slavu je stekao 1997. godine od kada je u vezi s Victoriom.

Nedavno je na Netflixu objavljen dokumentarni serijal od četiri epizode pod nazivom "Beckham". Po samoj objavi na Netflixu bez prevelike pompe uz svečanu premijeru u Londonu nije "obećavao" da će postati takav hit.

Međutim, ispostavilo se da je to iznenađujuće iskren pogled na njegov život i karijeru uz podsjećanje na njega i Victoriju kao it par 2000ih te je zbog toga osvojio gledaoce širom svijeta.