Argentinski fudbaler

Lionel Messi (36) ovog je ljeta kao slobodan igrač potpisao za Inter Miami te u 12 nastupa za američki klub postigao 11 i asistirao za pet pogodaka.

Iako je u završnici karijere, fantastični Argentinac ne razmišlja o penziji. U intervjuu za TyC Sports rekao je kako želi zaigrati za Newell's Old Boyse, argentinski klub za čije seniore nije nastupio jer je s 14 godina otišao u Barcelonu. U katalonskom klubu postao je po mnogima najbolji nogometaš u historiji.

"Uvijek sam razmišljao o jednoj ideji, a to je da uživam u argentinskom nogometu igrajući, kao svjetski prvak, za Newell's", poručio je Messi dodavši da ni ne razmišlja o kraju karijere.

"Ne razmišljam o tome što ću raditi nakon karijere. Želim raditi ono u čemu uživam. Ne razmišljam o budućnosti. Uživat ću koliko je god moguće. Najviše volim igrati nogomet", dodao je osvajač sedam Zlatnih lopti, priznanja za najboljeg igrača svijeta.

Messijev ugovor s Miamijem vrijedi do ljeta 2025. godine. Tijekom bogate karijere osvojio je 35 trofeja s Barcelonom, tri s PSG-om i jedan s Miamijem. S Argentinom je bio svjetski prvak u Kataru, a uzeo je i Copa Americu, prenosi scsport.