TRANSFERI ZATO I NE ČUDE

Dok nogometna Evropa polako prelazi u Saudijsku Arabiju u "nenormalnim" transferima, bivši nogometaš Manchester Uniteda Odion Ighalo podijelio je snimak luksuzne vožnje na gostovanje.

Odion Ighalo, koji nastupa za saudijski Al Hilal, objavio je snimak iz luksuznog aviona kojeg njegov klub koristi za gostujuće utakmice. Poveo je svoje fanove na Instagramu u obilazak luksuznog aviona.

Navijači su dobili uvid u to kako Al Hilal putuje na utakmice, a u pitanju je avion isključivo za gostovanja Boeing 747-400 kojeg je za ove potrebe unajmio princ Al Waleed bin Talal.

Al Hilal, koji je prošlu sezonu završio na trećem mjestu saudijske Pro lige, smatra se možda i najvećim klubom u ovoj zemlji. Već su počeli dovoditi velika pojačanja.

Posljednji u nizu je Wolverhamptonov venznjak Ruben Neves, a ekipi se priključuje i Chelseajev Kalidou Koulibaly. Ekipa je već dugo zainteresovana za Bernarda Silvu, Neymara, Alvara Moratu, Sergija Busquetsa, Ilkaya Gundogana...

Dok se ne razjasni koji će to igrači pojačati ovaj klub, Odion Ighalo vas vodi u 90-sekundni obilazak privatnog aviona. Pogledajte ga u umetnutom prilogu pri vrhu članka.