Kada vam nije ni do čega

Svako od nas ima bolje i lošije dane odnosno trenutke kada se manje ili više posvetimo dotjerivanju. Međutim, izgled itekako doprinosi našem raspoloženju i samopouzdanju. Dosimo vam šest jednostavnih trikova koji će vam pomoći da u trenu zablistate.

Umjetne trepavice
Taj maleni detalj uokvirit će vam oči i dati zavodljiv pogled. Dovoljno je da slučajno prođete pored ogledala ili izloga u trgovini i ugledate svoj odraz, pa da vam se zadovoljstvo vlastitim izgledom odmah podigne.
Štikle u crvenoj boji
Ne podcjenjujte moć štikli. Osobito crvenih. Gotovo svaka žena u njima se osjeća i izgleda seksi što će vam uvelike vratiti samopouzdanje.
Ružičasto
Ima nešto u ružičastoj što djeluje da se automatski osjećate lijepo. To je nedvojbeno ženstvena boja. Uz odgovarajuću nijansu ružičaste vaša će koža izgledati svježe i lijepo.
Blještavo
Šljokice i sjajilo daju vam automatski glamurozan sjaj. Teško je ne osjećati se lijepom kada blistate.
Crveni ruž
To je možda najjednostavnija stvar koju možete učiniti, ali će vas odmah 'podignuti' i doprinijeti da se osjećate dobro u svojoj koži.
Omiljena haljina
Svaka bi žena u svom ormaru trebala imati haljinu u kojoj se osjeća bajno. To bi trebala biti haljina u kojoj ćete se osjećati vitko, visoko i glamurozno.