I dok mi tek započinjemo razmišljati o garderobi za nadolazeću jesen i zimu, New York je fokusiran na modu za sezonu proljeće/ljeto 2014.

Naime, jučer je započela modna sedmica na koju su pohrlili trendseteri, blogeri, modni znalci i celebrityji gladni visoke mode.
Svoje su proljetno/ljetne kolekcije predstavili: NICHOLAS K, DAVID TLALE, BCBGMAXAZRIA, RICHARD CHAI, SUPIMA, TADASHI SHOJI, CANDELA, DESIGUAL, MARISSA WEBB i THE ART INSTITUTE OF NEW YORK CITY. Sve kolekcije pogledajte ovdje.
Brand BCBGMAXAZRIA oduševio je poklonice ženstvenog stila izrazito nosivom kolekcijom za hrabre žene koje se ne boje začiniti svoju dnevnu garderobu dubokim izrezima, asimetričnim krojevima i prozirnim ušicima.
BCBGMAXAZRIA
David Tlale predstavio je snažnu kolekciju prepunu izvrsnih večernjih komada, dok se Desigual po svom dobrom običaju, poigrao bojama te ih pretočio u izuzetno vesele i žive modne komade. Brand Supima pokazao je pomalo nepovezanu kolekciju večernjih haljina, a Marissa Webb razveselila je publiku izrazito mladenačkim, no elegantnim modelima.
Marissa Webb
Nicholas K na proljeće 2014. žene i muškarce želi vidjeti odjevene u zanosne pustolove, dok ih Richard Chai zamišlja u pročišćenim linijama i sakoima s dvorednim kopčanjem.
Nama se posebno svidjela nova kolekcija branda Cadela, idealna za modno osviještene cure koje su stalno u pokretu, ali i kolekcija Tadashia Shojia, koji nas je ostavio bez daha svojim čarobnim dnevnim i večernjim haljinama.
Pogledajte reviju Tadashia Shojia: