Kada govorimo o ljetnim frizurama, opcije su nevjerojatno velike, a kako bi vam barem malo olakšali, donosimo vam neke odlične ideje za stylish ljetne frizure.

Ako vam je ponestalo ideja za ljetne frizure, donosimo vam nekoliko odličnih i jednostavnih prijedloga koji će vas oduševiti.

Što je najvažnije, treba vam malo vremena da od 'neposlušne' kose i nekoliko dodataka napravite frizuru za pamćenje.

Marama, špangice, rajf ili ukrasna kopča za kosu? Birajte što vam najbolje pristaje ovisno o prilici.



Za ove dvije varijante potrebna vam je marama. Skupite vašu kosu u punđu. Maramu složite u traku i zavežite je tako da viseći krakovi budu na tjemenu i zatim od njih napravite mašnicu kao na slici. Ova je varijanta dobra za bilo koju dužinu kose.

Drugi prijedlog nešto je kompliciraniji i namijenjen je dugoj kosi. Skupite kosu sa strane i napravite rep. U gornjem dijelu, s jednim krajem marame napravite mašnicu koji možete osigurati špangicama, a drugi krak marame spletite zajedno s kosom u pletenicu. Na kraju vrh marame i ostatke kose zavežite gumicom za kosu.



Ako imate dugu kosu možda će vam ovaj savjet olakšati da je ukrotite i zablistate. Kosu pomaknite sa strane i vežite je u rep ili pustite neka slobodno pada preko ramena. Na drugoj strani, iznad uha, kosu ukrotite različitim špangicama kao na slici.



Blago nakovrčajte vašu kosu ako je ravna i ukrasite je trendy rajfom i to tako što ćete ga staviti samo kao ukras, nekoliko centimetara od čela.



Za ovu frizuru dovoljna vam je veća ukrasna kopča za kosu. Sa strane napravite razdjeljak i začešljajte kosu na stranu. Drugi dio kose, iznad uha, uhvatite ukrasnom kopčom kao na slici i to je to.