Jennifer Lopez je ikona prirodnog i seksi izgleda. Obožava boju breskve i pastelne tonove te zna na elegantan i nenametljiv način istaknuti ono najljepše na sebi.

Njezinim licem dominiraju lijepi ten i zavodljive oči, a šminka izgleda u isto vrijeme glamurozno i prirodno. Njezin look pristaje svim bojama tena i očiju, a možeš koristiti i za dnevne i za večernje prilike. Otkrivamo ti kako se našminkati u stilu ove latino dive.

Lice

J.Lo posebnu brigu vodi o lijepom tenu, stoga njezina koža uvijek izgleda savršeno. Jennifer ne voli teške naslage pudera, pa koristi lagane varijante koje daju sjaj i boju, a obraze uvijek ističe sedefastim rumenilima. Kako bi kopirala Jenniferin make up look, nanesi lagani tekući puder i malo korektora ispod očiju. Na obraze nanesi svijetli bronzer i malo rumenila u boji breskve. Ako imaš svijetlu put nemoj pretjerivati s bronzerom i pazi da odgovara boji tvog tena. Tajna Jenniferinog svježeg izgleda je highlighter. Nanesi ga na vrh jagodica, ispod obrva i uz kost nosa, kako bi dobila savršene konture lica.

Oči

Pjevačičine oči su uvijek istaknute. Duge trepavice i senzualan pogled njezin su zaštitni znak, a zlatne i bakrene nijanse na kapcima su joj omiljene. Na kapke nanesi sjenilo zlatne boje, a tamnijom nijansom napravi sjenu na pregibu. Ispod obrva nanesi sedefasto sjenilo u boji kože kako bi otvorila pogled. Prirodnu liniju oka pojačaj crnom olovkom za oči. Trepavice uvij i nanesi bogat sloj maskare ili upotrijebi umjetne. Na donje trepavice također nanesi sloj maskare.

Usne

Jennifer voli prirodne boje i kada su ruževi u pitanju. Najčešće odabire nježno rozi ruž, ruž boje kože ili breskve. Uokviri usne olovkom prirodne boje, nanesi ruž i zatim stavi malo sjajila kako bi usne izgledale sočno.