Imati obline mnogim se curama čini kao teret, ali jednom kada prihvatiš svoj tip građe i naučiš kako se odijevati da bi istaknula svoje vrline, vidjet ćeš da je super stvar imati ženstvenu građu tijela, i da se uz malo truda svaki dan možeš osjećati lijepo i seksi. Ovo su osnovne stvari koje mora znati svaka moderna Marylinka.


1. Ako imaš velike grudi, opskrbi se dobrim grudnjacima

Ako imaš velike grudi, jedna od najvažnijih stvari za tebe je opskrbiti se dobrim grudnjacima. Oni ne moraju nužno biti čipkasti i lijepi, ali moraju ti izvrsno stajati i davati podršku koja ti je potrebna. Ako ti grudnjak dobro pristaje, i odjeća će ti bolje stajati, a figura će djelovati vitkije i skladnije. Potrudi se da imaš tri izvrsna grudnjaka za sve prilike: jedan u bež boji, jedan bez šavova i jedan bez naramenica.

2. Prihvati svoje tijelo

Nemoj se oblačiti kao Kate Moss ako tvoj tip građe više nalikuje na građu Scarlett Johansson. Prihvati svoje tijelo onakvim kakvo je i pronađi modne uzore koji imaju sličnu građu poput tebe. Isto je i s modnim trendovima, radije preskoči one koji ti ne pristaju, i sačekaj one koji će laskati tvojoj figuri.



3. Istakni struk

Djevojke s oblinama najljepše će izgledati kada naglase struk, jer će tako dobiti senzualnu liniju pješčanog sata, ali cure ponekad griješe kada misle da je struk u ravnini pupka. Struk je najtanji dio tvog trbuha i to je dio koji trebaš istaknuti kako bi izgledala vitko i seksi. Umjesto širokih remena koji se mogu urezati u trbuščić, odluči se za tanke remene te hlače i suknje visokog struka u tamnim bojama.

4.
Pazi da ne djeluješ vulgarno

Na žalost, ista pravila koja vrijede za tvoju frendicu dječačke građe, ne vrijede i za tebe. Prekratka i preuska odjeća na tebi može izgledati preseksi, pa pri odijevanju uvijek pazi na to da ne izgledaš vulgarno. Dakle, tajice i uski topić - ne, ali uska haljina sa zatvorenim dekolteom i remenom oko struka - da!

5.
Nađi pravu obuću

Pri izboru obuće, jako je važno da paziš na to kako će izgledati cijela figura. Od ženstvenih modela za tebe su idealne salonke na visoku potpeticu. Možeš nositi i seksi cipele s otvorenim prstima i ukrasima poput mašni ili čipke, ali nikako nemoj birati modele koji se vežu oko gležnja ili kombinirati gležnjače sa suknjama. Od casual varijanti, najbolje će ti pristajati čizme do koljena, Uggsice, visoke tenisice, pa čak i cipele u muškom stilu, koje su sada jako moderne. Izbjegavaj sve što ti krati figuru ili u čemu tvoja stopala izgledaju sitno naspram cijele figure.