THE LITTLE THINGS

Warner Bros. Pictures objavio je trailer za nadolazeći kriminalistički triler Johna Lee Hancocka pod naslovom The Little Things, u kojem glume oskarovac Denzel Washington, Rami Malek i Jared Leto.

To je prvi glumački projekt Washingtona nakon tri godine, otkako je glumio u filmu Equalizer 2. Film će u kina i na HBO Max stići 29. januara 2021. godine.

U The Little Things, zamjenik šerifa okruga Kern Joe "Deke" Deacon (Washington) je poslan u Los Angeles radi nečega što je trebalo biti brzi zadatak prikupljanja dokaza. Umjesto toga, upliće se u potragu za ubicom koji terorizira grad. Predvodeći potragu, narednik Jim Baxter (Malek), impresioniran Dekeovim policijskim instinktima, neslužbeno angažira njegovu pomoć. Ali dok prate ubicu, Baxter nije svjestan da istraga zatrpava odjeke Dekeove prošlosti, otkrivajući uznemirujuće tajne koje bi mogle ugroziti više od njegovog slučaja.

U filmu glume oskarovci Denzel Washington (Training Day, Glory), Rami Malek (Bohemian Rhapsody) i Jared Leto (Dallas Buyers Club). U njemu se još pojavljuju i Natalie Morales (Battle of the Sexes), Terry Kinney (Mile 22), Chris Bauer (Sully), Joris Jarsky (Bad Blood), Isabel Arraiza (Pearson) i Michael Hyatt (Crazy Ex-Girlfriend).

The Little Things je napisao i režirao John Lee Hancock (The Blind Side, Saving Mr. Banks). Producirali su ga Mark Johnson i Hancock, a Mike Drake i McCormick postavljeni su za izvršne producente.