U okviru predizborne kampanje za prijevremene parlamentarne izbore Nova demoktraska stranka posjetila je i Ljubiždu.

Skup je otvorio Ajriz Neziri, kandidat NDS-a koji je naglasio da pored vodovoda još mnogi drugi problemi muče mještane ovog sela i da je jedini recept za rješenje ovog problema Nova demokratska stranka.
"Pozivam svoje Ljubiždance da 8. juna glasaju za NDS, zakruže broj 46, jer NDS je jedina snaga koja ima moralno pravo i moralni autoritet da brani i štiti interese ove sredine", rekao je Neziri.
Da Ljubižda zaslužuje veliku promjenu istakla je Senada Etemi, kandidat ispred NDS-a, smatra da za Ljubiždu ništa nije urađeno i da je vrijeme da se desi preokret.
"Treba da se angažujemo, da budemo zajedno bez prestanka, za dobrobit buduće generacije. Možemo da uradimo puno šta sa vašom podrškom. Dragi moji, ja vas pozivam da motivišete sebe i svoje familije i da 8. juna masovno izađete na izbore i glasate za nas", rekla je Etemi.
Predsjednica NDS-a Emilija Redžepi je između ostalog kazala da su timskim radom ostvarili velike rezultate.
"U Ljubiždi nismo imali veliko povjerenje građana, vidim da ćemo sada imati, tako da smo u velikoj obavezi da dio velikih infrastrukturnih investicija uložimo u ovaj kraj."