Sinoć je u noćnom klubu "Up Club" u Prizrenu održan koncert dva ponajbolja bošnjačka pjevača Selhana Alije i Saćira Ametija uz pratnju Imzo benda, koji su sinoć napravili atmosferu za pamćenje.

Atmosfera je bila na samom vrhu cijelo veće, gostiju je bilo sa svih strana, iz Prizrena i  okoline, iz mnogih bošnjačkih mjesta sa Kosova kao i  gostiju iz dijaspore iz Švedske, Njemačke, Turske kao i  raspoloženih gostiju iz Šeher Sarajeva.
Igra, pjesma, veselje, ples, narodna kola... bile su obilježje ovog koncerta, a tek je bilo zabavno kada su svi prisutni zapjevali prvi hit Šaćira Ametija - "Ulice".
Izgleda da nijedan dernek, folk-žurka ili fešta na ovim prostorima se ne mogu zamisliti bez naših vrhunskih majstora muzike. Pjevali su i pjesme na albanskom i turskom jeziku gdje je igralo i staro i mlado. 
S obzirom na sinoćnji odlično osmišljen program te odlično organiziranu folk-žurku, novo druženje ovaj dvojac je zakazao za 5. maj, na Đurđevdan, kada ce se ponovo okupiti veliki broj mladih Bošnjaka.
Vrijedno je pomenuti da će dio od prodatih ulaznica ići na konto bošnjačkog kulturno-umjetničkog drustva "Šarski Behar" iz Prizrena, koji će krajem ove sedmice prestavljati Bošnjake Kosova na Međunarodnom Festivalu Folklora u republici Turskoj.