U krajnje golišavom izdanju

Atraktivna manekenka Bella Hadid za veoma kratko vrijeme dostigla je vrtoglavu slavu, ali možda je ovaj put ipak pretjerala. Iako ima samo 19 godina, već je jedna od najtraženijih manekenki današnjice. Bella je pokazala zašto je to tako kada je pretvorila crveni tepih na Kanskom festivalu u svoju privatnu pistu.

Sestra popularne Gigi pojavila se sinoć na Kanskom filmskom festivalu u izrazito provokativnoj crvenoj satenskoj haljini koja je pokazala svaki centimetar njene savršene figure.
Duboki dekolte, otvorena leđa i veoma visoki izrez na haljini su jasno pokazali da prosto nije bilo mjesta za donji veš uz ovu kombinaciju.
Bella je pokazala svoje najbolje poze dok su je fotografi slikali iz svih uglova i svima je bilo jasno da je mlada ljepotica zasjenila sve druge. Međutim, postojala je i realna šansa da će zbog provokativne haljine pokazati više nego što je namjeravala. 
Manekenka je izgledala još viša u crnim sandalama sa vrtoglavom štiklom, dodatno naglašavajući savršeno oblikovane noge. Uz ovu kombinaciju odabrala je elegantnu punđu i veoma diskretnu šminku, a dozu glamura dodala je dijamantskim minđušama u obliku suze i raskošnom narukvicom. 
Mnogi bi pomislili da postoji opcija da se crvena haljina neće dovoljno isticati na crvenom tepihu, ali to u Bellinom slučaju prosto nije bilo moguće.