Ostali šokirani

Dvojica prijatelja u Velikoj Britaniji ostali su šokirani nakon što su ih ostavile djevojke da bi njih dvije počele lezbijsku vezu, piše Mirror.

Ashley Mills je na rođendan svog druga Davea stigao sa svojom djevojkom Zoe Ross (26). Naime, tada je Zoe upoznala Holly Anderson (26) i za obje djevojke, prema njihovim riječima, bio je to sudbonosni susret.
Zoe i Holly su sada u braku i pokušavaju dobiti bebu umjetnom oplodnjom.
– Nismo željele nikoga povrijediti. Jednostavno smo se zaljubile . To me iznenadilo više od bilo koga jer me ranije nisu privlačile žene. Ali sada ne žalim ni za čim – kazala je Zoe.
Nakon tog sudbonosnog susreta djevojke iz Eastleigha u blizini Southamptona, počele su provoditi svoje slobodno vrijeme zajedno. Zoe tvrdi da je uvijek bila hetero, ali Holly je znala da je gay dok je bila u vezi sa Daveom.
Ashley je vremenom postao ljubomoran što njih dvije provode toliko vremena zajedno.
– Slao je poruke Holly da me ostavi na miru, insistirajući na tome da ja nisam lezbijka. Mislia sam da je smiješan i posesivan jer me žene nisu privlačile. On je bio uporan da me Holly zavela, što sam ja smatrala glupošću – rekla je Zoe, koja je nakon tri mjeseca prijateljstva s Holly poljubila je u jednom klubu.
– Holly je flertovala s nekom djevojkom i shvatila sam da mi to smeta. Stalno me pitala šta nije uredu ali sam je ignorisala. Kad me pozvala da izađemo i porazgovaramo o tome ja sam je poljubila. Šokirala sam i sebe i nju – ispričala je Zoe.
Nakon toga djevojke su sedmicama bile u seksualnoj vezi i nisu prekidale sa svojim momcima. U julu 2009. Zoe je ostavila Ashleyja nakon šest mjeseci zabavljanja.
– Ashley me molio da ostanem s njim. Čak je u priču uvukao i moju majku koja me, također, molila da ne prekidam s Ashleyjem. Međutim, otkako sam poljubila Holly u meni se sve promijenilo – rekla je Zoe.
Nakon što su ostavile dečke, Zoe i Holly su odlučile da se presele i počnu novi život u New Miltonu. Zoe ima 7-godišnju kćerku Shannon koju je dobila s drugim momkom, dvije godine prije nego što je počela izlaziti s Ashleyjem.
Vjenčale su se u građanskoj ceremoniji prošle godine, a u decembru planiraju da se vjenčaju u crkvi.
Sada pokušavaju da imaju dijete zahvaljujući nepoznatom donatoru kojeg su pronašle na gay stranici.
– Nikad nisam mislila da ću biti majka. Nisam ni pomišljala na to. Ali sada kada imamo Shannon čini mi se to tako prirodnim. Obje nas zove mamom – rekla je Holly.
Dave je kazao kako je sretan zbog djevojaka jer je i prije znao da je Holly bisexualna, dok je Ashleyju prekid sa Zoe jako teško pao.
– Trebalo mi je puno vremena da je prebolim. Sada i ja imam nekoga drugog i sretan sam, tako da mi je drago i zbog nje – rekao je Ashley.