Sreća u nesreći

Kćer bivšeg igrača baseballa i menadžera New York Yankeesa Cristina Torre ulovila je jednogodišnjaka koji je pao s drugog sprata zgrade u Brooklynu.Kćer bivšeg igrača baseballa i menadžera New York Yankeesa Cristina Torre ulovila je jednogodišnjaka koji je pao s drugog sprata zgrade u Brooklynu.

Djevojka je slučajno prolazila ulicom te je u jednom trenutku zapazila dječaka koji je otpuzao na požarne stube i ručicama se pokušao držati za metalnu ogradu. Hrabra učiteljica nije dvojila ni trenutka već je odmah pozvala hitnu pomoć dok je manevrirala ispod dječaka, piše CNN.
"Molila sam se da ostane gore, a u trenutku kada se pustio samo sam se nadala. Moje su ga ruke čekale i nisam ni osjetila njegovu težinu jer je bio lagan poput pera", ispričala je Cristina.
Dječačić je srećom prošao bez većih ozljeda, a njegovi su roditelji dobili prijavu za ugrožavanje djeteta. Istodobno su im druga djeca, stara dvije, tri i pet godina, smještena u Centar za socijalnu zaštitu.
Cristinin tata kazao je kako je ponosan na svoju kćerku i da se našla u pravo vrijeme na pravom mjestu. Ona je pak dodala da na tatu ima dobru koordinaciju ruku i očiju.