Sve se može kad se hoće

Da bi dobili kućnog ljubimca, nisu morali da uče više ili pomažu u kući. Njihov zadatak je bio u skladu sa današnjicom- da na Facebooku prikupe milion lajkova. Izgledalo je nemoguće...

Ryan Cordel, otac petero djece, svojim potomcima je obećao štene, ali samo u slučaju da ne Facebooku skupe milion lajkova. Iako bi kao stručnjak za društvene mreže trebao znati bolje, Ryan se opustio misleći da psa neće morati da nabavlja. Međutim, pogriješio je...  
Njegovi klinci su udružili snage, snimili fotografiju na kojoj drže natpis: "Pozdrav svijete! Želimo štene. Tata nam je obećao da će ga nabaviti ako skupimo milion lajkova". Za manje od 24 sata (preciznije, za samo 13 sati) skupile su 1,2 miliona lajkova. Trenutno imaju preko milion i šesto hiljada lajkova.  
"Iznenađena sam. Ne znam kako im je pošlo za rukom da tako brzo sakupe toliko lajkova", rekla je njihova majka za ABC News.  
Ono što su obećali, sada moraju i da ispune. Roditelji trenutno obilazi skloništa za napuštene pse i u potrazi za novim kućnim ljubimcem.