Glad čovjeka može natjerati na nevjerojatno bizarne i grozne stvari. Još ako gladi dodate hrabrost i spremnost dobiti klopu bilo pod koju cijenu, stvar se lako može oteti kontroli.

Lyle Bensley, 19-godišnjak iz Galvestona (Teksas) u kasnim noćnim satima sa subote na nedjelju upao je u dom nepoznate gospođe. Ušetao je obučen samo u gaće, dovukao se do spavaće sobe te počeo režati i siktati na uspavanu ženu. Tada je skočio na nju i bjesomučno je grizao i udarao.

Preplašena žena uspjela je pobjeći iz kuće. Na njezinu sreću, u tom trenutku je autom pored kuće susjed, pa je žena našla spas. Bensley je napao i auto, ali je ipak bio manje snažan i brz od metalnog ljubimca.

Nakon što je neko vrijeme trčao i urlao za autom, umorio se i zastao. Za to vrijeme, susjed je pozvao policiju koja je ubrzo uhvatila podivljalog Bensleya.

'Ja sam vampir i živim preko 500 godina', izjavio je Bensley prilikom uhićenja, te zamolio policajce da ga obuzdaju i smire jer ih ne želi ubiti i da ne želi nikome zlo već se samo mora nahraniti, potvrdio je policajac Daniel Erickson, javlja gawker.com. 

Da stvar bude bolja, nakon što su liječnici pregledali 'vampira' ustanovili su da je potpuno 'čist', točnije da nije pod utjecajem nikakvih opijata ni alkohola. Mladi 'vampir' je bio pri sebi i svjestan svojeg nedjela.