Behar Merlaku (26) iz Švicarske osvojio je u kasinu u Austriji 42.949.672,86 eura. No direktor kasina mu je rekao kako nije osvojio ništa te da je riječ o greški softvera.

Behar Merlaku (26) iz Švicarske dobio je u kasinu u austrijskom gradu Bregenz 43 miliona eura. A onda su mu rekli kako je riječ o kvaru softvera...

Behar Merlaku je igrao na automatu. Odjednom su se upalile lampice, počela je muzika i automat mu je signalizirao kako je osvojio 42.949.672,86 eura.



"To je bio nevjerojatan osjećaj. Moja žena je stajala pored mene, slavili smo. Kroz glavu mi je prošlo što sve mogu napraviti s tolikim novcem. Sve sam snimio mobitelom jer je djelovalo nestvarno", kaže Behar Merlaku. No onda se ispred njega pojavio direktor kasina i rekao mu da nije osvojio ništa.

"Rekao mi je kako se jackpot na ekranu pojavio zbog greške softvera te kako je riječ o tehničkom kvaru. Počeo sam se s njim prepirati i uskoro je došla policija. Policajci su sve zapisali. Odlučio sam tužiti kasino", kaže Behar Merlaku i dodaje kako neće upravi kasina dozvoliti da ga prevare. Kaže i kako su mu živci 'na kraju' i kako zbog cijelog slučaja ne može spavati.

U kasinu kažu kako je riječ o tehničkom kvaru i kako novac neće isplatiti.