I.M. (29) iz Leskovca u četvrtak ujutro u bolnicu je došla zbog bolova u trbuhu. Ubrzo je rodila zdravo muško dijete teško 3,55 kilograma, a nije ni znala da je trudna!

I.M. je u bolnicu u Leskovcu otišla zbog jakih bolova u stomaku, piše Blic. Liječnici su je pregledali, dali joj injekciju protiv bolova i pripremali je za snimanje trbuha na rendgenu.

Srećom po nju i bebu rendgen u tom trenutku nije radio, pa je mlada žena sa suprugom u pauzi otišla do ginekologa koji je konstatirao da je porod već počeo. 20 minuta kasnije rodila je zdravo muško dijete.

Za vrijeme trudnoće, kako su rekli, imala je menstruacije, a višak kilograma posljednjih mjeseci 29-godišnjakinja je pripisivala pretilosti i hormonskoj terapiji koju je uzimala zbog liječenja sterilnosti.

"Zbog bolova u trbuhu javila sam se Hitnoj medicinskoj službi u Leskovcu.
Oni su me prebacili u Opštu bolnicu gdje su mi liječnici dali injekciju protiv bolova, čak i ne sumnjajući na trudnoću", kazala je I.M. agenciji Beta te dodala kako su do ginekologije otišli na inzistiranje njezina supruga Ljubiše.

Njezine kolegice s posla su kazale kako je još dan uoči poroda, zajedno s njima, nosila bale tkanina teške 50-ak kilograma.


Dnevnik.hr