Neko je u nevolji

Video koji je prikupio više od 3 miliona pregleda snimila je 15-godišnja Valentina Zamarripa i to slučajno.

Tinejdžerica je kameru upalila kako bi pratiteljima objasnila svoju beauty rutinu, a onda je u jednom trenutku u spavaću sobu ušla njezina devetogodišnja sestra Khaleesi i zatražila makaze.

Zbunjena Valentina savjetovala je sestru da bude oprezna i nastavila sa svojim beauty monologom kad je u pozadini začula vrisak.

"Khaleesi me ošišala", Valentinina osmogodišnja sestra Camelia ušla je u sobu vrišteći i pokazujući svoje šiške. Camelia je bila izbezumljena, zbog čega je Valentina zamolila Khaleesi da zatvori vrata prije nego što njihova mama Gresia sazna šta se dogodilo. Usred frke, njihova mlađa sestra Magdalena je ušla u sobu i rekla: "Oooh! U nevolji si!". Valentina ju je ušutkala ponudivši joj kolačić i nastavila popravljati Camelijine neravne šiške.

Nakon što joj je uspjela složiti "slatku" frizuru, u sobu je ušla njihova mama.

Čim je vidjela Camelijinu kosu zahtijevala je da joj kažu ko ju je ošišao. Zatim je rekla Cameliji da ode pokazati frizuru tati. Tu se video prekida, a Valentina traži od svojih gledatelja da se "mole za njih", piše Story.hr.


@palmview956oficial GURWM gone wrong.. Camelia cut her bangs Again 😡🤯 #parati #sisters #hermanas #gurwm #valentina #scissors #camelia #magdalena #bangs #fypシ #956 #palmview956 #viral #rgv #zamarripa #zamarripasisters #fail #gonewrong #letsgetto200k #rgv956 #rgvtx956 ♬ original sound - Palmview956Oficial2.0