Albanski biznismen, Ćazim Osmani, sa srpskom pjevačicom Sanjom Maletić planirao ljetovanje u svojoj vili u Španiji, a prije toga ju je zvao da plove Jadranom. Folkerka na Facebook-u Osmanija nazivala "ljubavi", ugovarala s njim tajni sastanak i govorila da ne treba da je voli zbog velikih grudi, već njene duše...

Folk pjevačica Sanja Maletić u prisnom je odnosu s albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem iako je već godinama u skladnom braku s Ljubišom.

Poslije spekulacija da su njih dvoje otpočeli vezu, redakcija beogradskog lista "Kurir" došla je u posjed njihove prepiske na Facebook-u, gdje se jasno može vidjeti da postoji nešto više od prijateljstva.

Prema riječima izvora lista, dopisivanje između Sanje i Ćazima trajalo je skoro godinu dana, a do prekida konverzacije došlo je kad se biznismen pomirio sa crnogorskom manekenkom Mandom Popović. Maletićka je u porukama Feliksa oslovljavala sa "ljubavi", a njihovi razgovori često su imali i seksualnu konotaciju.

Sanja Maletić, koja je dospela u žižu javnosti zbog navodne veze s Ćazimom Osmanijem, zbog čega ju je suprug Ljubiša poslije 20 godina braka napustio, planirala je da s albanskim biznismenom ide i na Majorku.

Tačnije, on ju je u jednoj od njihovih brojnih prepiski pozvao da je vodi u svoju vilu u Španiji.

- Ako imaš slobodno dan-dva, javi se pa da dođeš na Jadran. A u septembru možemo na Majorku - napisao je Osmani Sanji, dok mu se ona umiljavala:

- Ja sam tebi isto što i ti meni. Bog bi znao šta je to i otkud to. Ali znaš da nisam jedna od tvojih žena, znaš to kao i ja, možda je svaka bila bolja od mene, ali mi smo, dušo, nešto - napisala je pjevačica najvjerovatnije aludirajući na Ćazimove bivše izabranice, među kojima su Manda Popović, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić.

Nakon toga je od njega dobila odgovor:

- Mi se volimo, mi se volimo. Ljubavi, ti imaš nešto. Drugačije te gledam. Ti si nešto drugo. Stvarno imam respekt prema tebi, volim s tobom lepo.

To je kod Sanje izazvalo još tajanstvenih pitanja:

- Nekad ću valjda saznati šta sam ti. Šta voliš sa mnom?!