Rihanna se odlučila na hrabru promjenu izgleda. Naime, lijepa pjevačica je ošišala svoju dugu kosu i ofarbala je u plavo.

Fotografi su je snimili u Santa Monici dok je dolazila na poslovni sastanak. Bila je ležernije odjevena, a izgled je upotpunila sunčanim naočalama i nakitom.

Već duže vrijeme je fokusirana na svoj brend Fenty Beauty pa je tako najavila da će on od prvog aprila ove godine biti dostupan i u Kini. Nedavno se s njom u reklami pojavio njen partner, reper ASAP Rocky s kojim ima dva sina - Riota i RZA.


Foto: Twitter

Indijski milijarder Mukesh Ambani je početkom ovog mjeseca organizovao luksuznu zabavu za svog sina Ananta Ambanija i njegovu zaručnicu Radhiku Merchant.

Rihanna je održala nastup za koji je bila plaćena čak šest miliona eura. No, dobila je kritike fanova koji misle kako se nije dovoljno potrudila.

Na spomenutoj zabavi su bili ASAP Rocky, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump, indijski milijarderi Gautam Adani i Kumar Mangalam Birla, brojne bolivudske zvijezde - Deepika Padukone, Shah Rukh Khan and Rani Mukherjee itd. Anant i Radhika će se vjenčati u julu.