MOGULICA SA BARBADOSA

Rihanna, njen partner A$AP Rocky i jednogodišnji sin uselili su u luksuzni penthouse u neboderu The Century u Los Angelesu kojeg je platila 21 milion dolara.

Mogulica sa Barbadosa prema Forbesu najbogatija je žena koja se bavi muzikom sa bankovnim računom koji iznosi 1,4 milijarde dolara.

Novi stan s nevjerovatnim pogledom na cijeli grad zauzima cijeli 40. sprat zgrade, a proteže se na 864 metara kvadratnih, što je znatno veći prostor od 325 metara kvadratnih u kojem je živjela od 2014. godine.

Penthouse ima četiri spavaće sobe, šest kupatila, prostrani dnevni boravak s velikim prozorima koji se protežu do plafona i pružaju panoramski pogled na grad i okean.

Dio stana je i veliko kupatilo od bijelog mramora, kućno kino s ugodnim sjedištem od velura te kuhinja s luksuznim uređajima i velikim otokom također rađenim od mermera.

Najimpresivniji dio stana su četiri velike terase od kojih je svaka okrenuta na drugu stranu, a s kojih se pruža nevjerovatan pogled na Los Angeles.

Rihanna je stan kupila od milijardera i vlasnika tehnološke kompanije Afterpay, Nicka Molnara, koji je u početku za penthouse tražio 28 miliona dolara, ali pjevačica je uspjela spustiti cijenu na 21 milion, piše Daily Mail.

Kako penthouse izgleda možete pogledati ovdje.

Izvor: Faktor/Daily Mail