13 GODINA MLAĐA GLUMICA

Samo pet mjeseci nakon što je podnio zahtjev za razvod braka sa Sofijom Vergarom, Joe Manganiello pojavio se na crvenom tepihu s glumicom Caitlin OConnor.

Joe (46) je prošetao crvenim tepihom i pozirao fotografima s 13 godina mlađom glumicom na gala svečanosti, na kojoj se prikupljao novac za djecu iz Armenije.

Ovo je njihovo prvo službeno pojavljivanje u javnosti kojim su potvrdili svoju vezu u kojoj se šuška od septembra ove godine kada su snimljeni u opuštenoj šetnji.

Inače, mediji su 17. jula objavili da se Manganiello i Vergara razvode nakon sedam godina braka. Oni su u zajedničkoj izjavi za medije tada rekli da su donijelu tešku odluku te da se unatoč razvodu još uvijek vole i brinu jedno za drugo. Zbog toga su zamolili medije za poštivanje njihove privatnosti dok prolaze fazu razvoda.

Njihovom braku je navodno presudila činjenica da je Joe želio djecu, a pet godina starija glumica nije mu mogla ostvariti tu želju. Također, američki mediji su pisali kako je do neslaganja dovelo i to što je Sofija često konzumirala alkohol, dok je Joe godinama trijazan s obzirom na to da je u prošlosti imao problema s raznim ovisnostima.