ISKRENO PRIZNANJE

Sofia Vergara je u razgovoru za španske novine El País priznala da zasluge za svjetsku slavu pripisuje svom izgledu. Zbog toga se, kaže, ne osjeća nimalo loše.

“Bilo bi apsurdno to poreći ili reći da se zbog toga osjećam loše. Moje velike grudi i tijelo otvorili su mi vrata. Bili su moja putovnica za svijet kada sam imala 20 godina i počela raditi kao model. Sada imam 51 godinu i još uvijek sam ovdje”, ispričala je Vergara i dodala da je opstala zahvaljujući svojoj osobnosti.

Rekla je kako se često upuštala u rizik, što je u konačnici učvrstilo njenu karijeru.
 
“To je samo zabava, a najgore što mi se može dogoditi jest da mi kažu da izgledam ružno ili da ne znam glumiti. Mogu to podnijeti”, rekla je glumica.

“Postoje ljepše i mlađe žene, koje imaju veće grudi i bolje tijelo od mene, ali ja sam još uvijek ovdje jer sam pokazala da mogu. Od djetinjstva sam znala koliko vrijedim. No ako neko vidi samo moje grudi, a ne talent, to je onda njihov problem”, zaključila je.

Podsjećamo, Sofia se prošle godine razvela od Joea Manganiella.
 
“Moj brak se raspao jer je Joe bio mlađi od mene i želio je imati djecu, a ja nisam željela biti stara mama. Osjećam da to ne bi bilo fer prema bebi. To više nije za mene. Imala sam sina s 19 godina, koji sada ima 32, i spremna sam biti baka, a ne majka”, otkrila je nedavno.

Zvijezda serije Moderna porodica u proteklih je nekoliko mjeseci izlazila s ortopedskim hirurgom Justinom Salimanom, no prekinuli su jer ona “nije spremna za ozbiljnu vezu”, prema izvorima Daily Maila. Manganiello je u međuvremenu viđen s glumicom Caitlin O'Connor.