DRUŠTVENE MREŽE

Demi Moore na Instagramu je još jednom pokazala besprijekornu liniju u 60-im godinama.

Fotografija koja je otkrila koliko holivudska glumica voli biti u dodiru s prirodom snimljena je na atraktivnoj lokaciji koja oduzima dah.

Galerija fotografija otkriva da je glumica tokom septembra putovala kroz Grand Canyon na rijeci Colorado, a posebno ju je oduševio prekrasan vodopad na ušću Deer Creek.

U crnom bikiniju pozirala je ispod oduševljavajućeg vodopada, a njena poza jasno pokazuje koliko ju je priroda oduševila, što je priznala i u opisu galerije fotografija.

- Još u septembru sam imala priliku putovati kroz Grand Canyon na rijeci Colorado uz toliko lijepih duša. Smijali smo se, plakali i formirali doživotne veze koje ću zauvijek držati blizu srca - započela je Moore opis putovanja.

Ljubiteljica tjelesne vježbe s pratiteljima je podijelila i koliko ju je boravak u prirodi oduševio:

- Nikada neću moći uistinu opisati mnoge načine na koje je ovo nedavno uranjanje u prirodu utjecalo na mene. Stojeći na obalama rijeke Colorado dok smo svi uživali u njenoj veličanstvenosti i ljepoti, podsjetila sam se na potrebu da se ova vitalna linija života sačuva i zaštiti - napisala je glumica u objavi.

Holivudskoj zvijezdi na ovom su se putovanju pridružile i kolegice glumice Emily Osment, Alex Cornell du Houx, River Morgan, Karolina Vidales, Andezu Orionzi, Tiyana Blackeagle i Emma Robbins, a Moore je podijelila i nekoliko video isječaka na kojima se vidi zabavna atmosfera u kojoj su uživale.

Osim očaravajuće prirode, pratitelji su komentirali i njen izgled.

"Koja je tvoja tajna da ostaneš tako mlada i lijepa", pitao je jedan od pratitelja.

Izvor: Faktor