SEDMICA MODE

Glumica Demi Moore nedavno je doživjela neugodnu situaciju prilikom poziranja na reviji Saint Laurenta na Sedmici mode u Parizu.

Glumica je za tu priliku odjenula prozirnu crnu haljinu s otvorenim ramenima, koja je pokrivala grudi i intimne dijelove tijela. Međutim, u jednom momentu vidjela joj se bradavica.

Naime, presavijeni dio koji je prekrivao njen dekolte nije bio spojen s ostatkom haljine pa kada je Moore podigla ruku da popravi frizuru, slučajno joj se vidjela bradavica.

No, nju to nije previše potreslo i ona je nastavila pozirati i uživati u reviji na kojoj su bili i drugi slavni gosti poput Hailey Bieber, Kate Moss, Zoe Kravitz, Austin Butler, Tracee Ellis Ross , Lourdes Leon i Natasha Lyonne.

Osim pripijene duge crne haljine, Demi Moore je kombinaciju upotpunila crnim štiklama, crnom torbicom i sunčanim naočalama. Moore je pozirala i zajedno s manekenkom Kate Moss koja je za ovu priliku odlučila nositi bijelu svilenu bluzu, crni sako i suknju te smeđim štiklama.

Činilo se da su Moss i Moore bile odlično raspoložene jer su se neprestano smijale i naslanjale jedna na drugu tokom poziranja.