SKRIVAO ISTINU

Britney Spears u svojim memoarima otkrila je detalje odnosa sa svojim bivšim suprugom Kevinom Federlineom.

Pop zvijezda u svojim memoarima "The Woman in Me" piše da nije znala da je njen bivši suprug Kevin Federline imao dijete sa Shar Jackson kada su počeli izlaziti 2004. godine.

"Kevin je imao imidž 'zločestog dečka'. Ipak, kad smo se upoznali, nisam imala pojma da on ima dijete, niti da je njegova bivša djevojka bila u osmom mjesecu trudnoće s njegovim drugim djetetom", navela je Britney u svojim memoarima.

Tvrdi da je u to vrijeme bila distancirana i da nije imala puno bliskih prijatelja kojima bi se mogla povjeriti i od kojih bi dobila savjet. Federline je krio svoj život, sve dok joj neko od poznanika nije slučajno rekao za novorođeno dijete. Spears se sjeća da u početku nije vjerovala vijestima, ali nakon što se suočila s Federlineom, on je priznao istinu.

Prije nego što je upoznao Britney Spears, Kevin Federline je bio zaručen za glumicu Jackson s kojom je 2002. godine dobio kćer Kori. Glumica je potom rodila njihovog sina Kaleba nedugo nakon što se on započeo vezu s Britney.

Nakon što je njegov ljubavni trokut dospio na naslovnice, Jackson je istupila i tvrdila da su još uvijek bili zajedno kad je on nastavio svoju vezu s Britney Spears.

Podsjećamo, Spears i Federline vjenčali su se 2004. godine i dobili su dva sina, Seana Prestona i Jaydena. Razveli su se 2007. godine. Federline također ima dvije kćeri, Jordan i Peyton, sa svojom sadašnjom suprugom Victorijom Prince.