NIJE DUGO IZDRŽALA

Kolumbijska glumica i jedna od najljepših žena svijeta, 51-godišnja Sofia Vergara, odnedavno je opet slobodna žena, a čini se da nije dugo izdržala sama nakon razvoda od glumca Joea Manganiella (46).

Sofiju su paparazzi sada "ulovili" na izlasku sa navodnim novim muškarcem u njenom životu, koji je potpuna suprotnost njenom mišićavom i markantnom bivšem.

Kako doznaje Page Six, radi se o ortopedskom hirurgu Justinu Salimanu, a fotografirani su u automobilu ispred restorana u Beverly Hillsu, gdje su bili na večeri.

Oboje su djelovali dobro raspoloženo, a zanosna Kolumbijka bila je pravi mamac za poglede u čipkastom korzetu koji je u prvi plan stavio njen raskošni dekolte.

I Justin iza sebe ima propali brak s glumicom Bree Turner, poznatom po ulogama u serijama "Grimm" i "The Ugly Truth".

Njih dvoje u braku su bili 10 godine i zajedno imaju dvoje djece, a razveli su se 2018. godine.

Podsjetimo, Sofia i Joe Manganiello u julu ove godine šokirali su javnost kada su objavili da je njihovom braku došao kraj nakon sedam godina.

- Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života - poručili su u zajedničkoj izjavi.

Bivši supružnici nemaju djecu, a Sofia iz prethodnog braka s Joeom Gonzalezom ima 32- godišnjeg sina Manola.

Izvor: Faktor/Page Six