POSRNULA ZVIJEZDA

Britney Spears ne prestaje šokirati svojim objavama na društvenim mrežama, a sada je zaplesala i u donjem rublju prije nego se proširila informacija da se zbližila s bivšim kriminalncem.

Britney Spears posljednjih je dana glavna tema medija nakon što su se proširile vijesti da se rastaje sa svojim suprugom Samom Asgharijem.

Kao da se ništa nije dogodilo, bivša pop-ikona nakon toga je nastavila objavljivati neugodne videozapise na društvenim mrežama, a sada je zaplesala u čipkastom donjem rublju koje je nosila uz visoke crne kožne čizme.

 Pjevačica se, već klasično, vrtjela i pozirala ispred kamere koja je bila postavljena više od nje te pjevala uz pjesmu ''S.O.S.'' od Indile koja je svirala u pozadini.

Samo nekoliko sati kasnije, stranim medijima proširila se vijest da se Britney zbližila s muškarcem s velikim kriminalnim dosjeom koji je nekoć radio kao njen kućni pomoćnik.

-Grammyjem nagrađena pjevačica uspostavila je blisku vezu i provodi vrijeme od razlaza sa svojim nekadašnjim kućnim pomoćnikom, identificiranim kao Paulom Richardom Solizom- rekao je izvor za Page Six.

Britney je viđena kako vozi bijeli Mercedes-Benz s misterioznim muškarcem u Calabasasu u Kaliforniji. Usput su stali na Starbucks drive-thruu, a onda otišli dalje.

 37-godišnji Soliz i Britney su se prvi put sreli prije otprilike godinu dana, rekao je izvor za časopis, ističući da je Soliz bio angažiran da radi u njezinoj vili u Thousand Oaksu u Kaliforniji da čisti zahode, briše podove i skuplja smeće.

Upućeni su rekli za Page Six da je Soliz otpušten s posla koji je radio za Spears, ali je ona i dalje odlučila provoditi vrijeme s njim i ne pokušava sakriti njihovo novostečeno prijateljstvo.

A Soliz je u prošlosti imao više sukoba sa zakonom. Soliz je prošlog decembra osuđen za kazneno djelo posjedovanja vatrenog oružja dok je radio za pjevačicu. 2016. godine osuđen je za vožnju bez dozvole, a optužba je te godine potom odbačena nakon priznanja krivnje. Također, Soliz je osuđen za remećenje javnog reda i mira u aprilu 2014, a optužen je i za ugrožavanje jednog djeteta.

Podsjetimo, Sam Asghari podnio je zahtjev za razvod od Britney, nekoliko sati nakon što su se pojavile prve glasine o kraju braka. Razlog je navodna Britneyna nevjera, nakon koje je uslijedila i žestoka svađa para. Ona je snimljena kako se vozi blizu njihove kuće u Los Angelesu bez vjenčanog prstena, a Samove fotografije na njegovu profilu na Instagramu pokazuju da je i on odbacio svoj.

Strani mediji počeli su kopati po njihovu privatnom životu, a TMZ piše da je pjevačica Sama čak i fizički zlostavljala.

Izvor: Page Six