ODUŠEVLJAVA IZGLEDOM

Jennifer Lopez za predstavljanje svoje saradnje s brendom Revolve birala je upečatljivu modnu kombinaciju, a metalik haljina s brojnim izrezima naglasila je njene isklesane noge.

U subotu uveče, Jennifer Lopez i brend Revolve priredili su zabavu u Los Angelesu ubrzo nakon što je pop zvezda objavila svoju novu liniju cipela u saradnji sa spomenutom kompanijom.

Kao i uvijek, popularno JLo je bila obučena tako da privlači poglede, noseći dugačku baršunastu haljinu u metalik nijansama srebrne i sive.

Dio oko struka je bio napravljen od dva umotana komada tkanine koji su formirali izreze preko njenog torza i poprsja, a suknja je imala prorez do bedara koji je otkrivao njenu dugu zategnutu nogu.

Ombre haljinu stilizirala je uz odgovarajući par srebrnih štikli na platformu. Modni dodaci uključivali su niz prstenja i istaknuti par visećih zlatnih naušnica.

Preko haljine, glumica je nosila pernati sivi kaput dugih rukava koji su joj se spuštali s ramena. Lopez je spustila kosu i zalizala je s lica.

Ben Affleck nije prisustvovao događaju, jer su on i njegov najbolji prijatelj i kolega Matt Damon premijerno prikazivali svoj novi film "AIR". Posljednje pojavljivanje para na crvenom tepihu bilo je na dodjeli Grammyja 2023. godine.

Lopezina kolekcija s Revolveom puštena je u prodaju u četvrtak, a uključuje 16 komada cipela na visoku petu u rasponu cijena od 145 do 200 dolara.