Bernie Ecclestone ponovo će ući u brak. Iako je nakon razvoda od Slavice rekao kako će ostati samac do kraja života, čini se da nije tako.

Bernie se predomislio i zaprosio svoju mladu djevojku, brazilsku odvjetnicu Fabianu Flosi, piše Daily Mail. "Službeno smo zaručeni, a zaruke neće trajati dugo. Zaista smo jako sretni zajedno. Za nas nije pitanje hoćemo li se vjenčati, nego gdje ćemo i kada to napraviti. Ipak, nismo još odredili datum", rekao je Bernice.

Uprkos razlici od 46 godine, Bernie tvrdi da se on i njegova buduća supruga slažu odlično. "Slažemo se nevjerovatno dobro. Zajedno smo dvije godine i ono što nas izvlači je Fabianin sjajan smisao za humor, a to definitivno treba imati osoba koja živi sa mnom. Ipak, mislim da sam dobar i da je ona jedna prava sretnica", rekao je Bernie.

Fabiana je svoj 100 hiljada funti vrijedan dijamantni zaručnički prsten pokazala na predstavljanju knjige Simona Cowella, prenosi Index. Bernie i Fabiana upoznali su se 2009. godine na Velikoj nagradi Brazila, gdje je ona bila zamjenica direktora marketinga. Nakon toga sreli su se na jahti zajedničkog prijatelja, tokom ljetovanja u Turskoj te su otad u vezi. Iako njegove kćerke Petra i Tamara nisu bile presretne očevom novom odabranicom, navodno su se sada pomirile s očevom novom ljubavi.