Takmiči se devet parova sa Tajlanda

Devet parova sa Tajlanda pokušat će ove godine da obori svjetski rekord u najdužem poljupcu na svijetu. Svoje ljubljenje započeli su 12. februara a očekuje se da će, ukoliko uspeju, rekord oboriti na Dan zaljubljenih.

Najstariji par koji učestvuje u svojevrsnom takmičenju u gradu Pataja ovom prilikom proslavit će pedeset godina braka. Panadžet Jomdžinda ima sedamdeset četiri godine, a njegova supruga Suvanda dvije manje i tvrde da su spremni za izazov, prenosi „Digital Spy“.
"U braku smo već pedeset godina i želimo da vidimo da li možemo ovo da uradimo", izjavio je Panadžet, dok Suvanda dodaje da bi pobjeda sigurno bila u njihovim rukama da su se slična takmičenja organizovala kada su bili mlađi.
Pravila "igre" nalažu da parovi ne smiju razdvojiti usne, te da vodu mogu piti samo uz pomoć slamčice. Za ovu priliku osmišljeni su i posebni toaleti kako bi takmičari bili u mogućnosti da vrše nuždu.
"Tajna naše ljubavi je u tome što brinemo jedno o drugom. Volimo se podjednako sve vrijeme, ali nisam sigurna da li možemo da oborimo rekord, mada učinit ćemo sve za našu ljubav", izjavila je Tankorn Sitjemtong koja je postavila rekord prošle godine.
Tom prilikom ona i njen partner ljubili su se bez prestanka pedeset sati, dvadeset pet minuta i jednu sekundu.