A nije plavuša...

Djevojka je svoj terenac zaustavila na benzinskoj pumpi, kako bi natočila gorivo, no s benzinske je otišla praznog spremnika.

Prvo, djevojka je svoj terenac zaustavila s krive strane pumpe u jednom ruskom gradu, tako da joj je otvor za točenje goriva udaljen od pumpe, prenosi dnevnik.hr. Ona je sve vrijeme pričala na mobitelu i vjerovatno nije pomislila kako će to predstavljati velik problem. 
Kad je htjela doseći otvor spremnika i natočiti gorivo, otkrila je kako je crijevo prekratko. Potegnula je malo jače. Nije išlo. Potegnula je još jače. Nije išlo. Došla je do pumpe i pokušala izbliza izvući crijevo, misleći kako je možda ono duže nego što se to čini, ili da je možda zamotano, ali je otkrila kako je crijevo dugo, koliko je dugo.
Na kraju priče, i dalje razgovarajući na mobitel, jednostavno je sjela u auto i vjerovatno otišla, jer snimka, koju je snimio vozač automobila, koji se nalazio iza nje, upravo tada prekinuta. Snimku prenosi portal English Russia. Isti joj je vozač možda mogao i pomoći, ali eto, nije...