IMA ZANIMLJIV ENTERIJER

Nakon što je na stranici Right Move objavljen oglas za prodaju kuće u engleskom gradiću Prescotu, ovaj dom je okarakterisan kao "najružniji u Britaniji" i uslijedile su brojne šale i ismijavanja posjeda.

Vlasnik imanja je električar Henry Reilly koji je bio primoran braniti svoj dom od kritičara nakon što je nekretnina ismijana na internetu.

Reilly je otkrio da je otkazao više razgledanja nakon što je blještavi interijer njegovog doma bio pod izložen kritikama.

Električar, koji pokušava prodati kuću sa tri spavaće sobe u Prescotu, Merseyside za 180.000 funti, ispričao je za DailyMail.com kako je bio "iznenađen" reakcijom nakon što je njegov dom postao viralan.

Korisnici društvenih mreža ismijavali su dekor kuće koji je opremljen ljubičastim trakama, tepihom s logotipom Chanela, crnim baršunastim stolicama te vazom u stilu svjetlucave kugle.

U unutrašnjosti dominiraju ružičaste i ljubičaste trake u dnevnoj sobi i čini se da je boja tema cijele kuće.

Jedna od soba ima šahovski set s figurama superheroja, koji donosi malo boje u inače ružičasti i kremasti enterijer.

Plahte u spavaćoj sobi također imaju Chanel logotipe. Još jedna spavaća soba opremljena je odgovarajućim jastucima i krznenim životinjskim printom, s plišanim bež uzglavljem.

"Izuzevši kuće sa značajnim oštećenjem od požara, mislim da nisam vidio gori enterijer", "Toliko je gore nego što sam očekivala", "Vrhunac je Chanel tepih", "'Koliko loše može biti?', pomislio sam", samo su neki od komentara na Twitteru.