Pronašao je način

Maleni vragolan iz Bolivije saznao je na težak, veoma bolan i potencijalno smrtonosan način da neće postati čovek pauk i borac protiv zla ukoliko dozvoli ovom opasnom pauku, koga je pronašao ispod kamena u blizini rijeke gdje se igrao, da ga ubode svojim moćnim čeljustima i ubrizga mu otrov 15 puta jači od zvečarkinog.

Međutim, dijete je dijete i ovaj mališan je pronašao način na koji je Peter Parker dobio svoje moći, tako da je odlučio da podigne pauka sa zemlje, postavi ga na ruku i isprovocira ga dovoljno kako bi ga ujeo.

Ernesto Vasqez, direktor odjeljenja za zoološka oboljenja u okviru zdravstvenog sistema grada Oruro, izjavio je: "Djiete je bez proračunatog rizika pokupilo pauka i sudeći prema njemu, postavilo ga na dlan šake odozgo gdje je pauk ostavio ubodnu ranu nakon što ga je iziritiralo dovoljno". Nadamo se da će mališan ubuduće malo drugačije posmatrati stvari koje vidi na televiziji.

Ne znajući da ga ubod neće učiniti moćnim čovjekom paukom i voljenim superherojem dječak je nakon što ga je pauk ujeo svojim snažnim čeljustima spakovao svog novog saveznika u borbi protiv kriminala u teglu i odnio kući.

Kada je stigao kući, on je počeo da osjeća snažan svrab i kontrakcije otečenog mišića na šaci, ali je odbijao da kaže svojim roditeljima bilo šta od onoga što je radio sa crnom udovicom. Međutim, njegovo stanje je naglo počelo da se pogoršava i crna majka je prirodno želela da zna šta se dogodilo dok je bio napolju i to ga je navelo da prizna.

Mali spidermen je hitno prebačen u bolnicu gdje je dobio protivorov, koji mu je pomogao da se čitavo stanje organizma stabilizuje. Kako je Ministarstvo zdravlja Bolivije objasnilo: "Serum je poseban protivotrov koji se koristi za suzbijanje otrova koji poseduje crna udovica, neutrališući njegovu točksičnost i opasnosti koje predstavlja po naše tijelo u potpunosti poništavajući njegov uticaj".

Kada se osjetio bolje, on je upitan da objasni kako je došlo do ujeda, nakon čega je otvorio karte i priznao da je želio da postane Spidermen. Njegova mama je izjavila da joj je sin veliki obožavalac ovog superheroja i da obožava da gleda njegove filmove, pišu srbijanski mediji.