Zbog sumnje da je prebio svoju djevojku

Kontroverzni albanski biznismen Qazim Osmani uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je prebio svoju djevojku Mandu Popović. U beogradskoj policiji "Frankfurtskim Vijestima" potvrđeno je da je Qazim Osmani uhapšen u Beogradu. Osmani je osumnjičen da je u petak uveče pretukao dugogodišnju djevojku Mandu Popović, u hotelu "Zira" u Beogradu.

Odmah poslije incidenta, skupocenim "ferarijem" pobjegao je sa lica mjesta, a njegovo vozilo je potom pronađeno u garaži na Obilićevom vencu.

Poslije tri dana od incidenta, policija je uspjela da ga uhapsi, navode "Vijesti".

Albanski biznismen dovodio se u vezu sa srpskim pevačicama Anom Nikolić i Natašom Bekvalac, a njemačka štampa ga je proglasila evropskim kraljem droge.

Osmani je u nedavnom intervjuu srpskim "Našim novinama" izjavio da često boravi u Srbiji i da se ne bavi prodajom droge.

"Ne prate mene službe. Pa zašto bi, nemaju nikakvog razloga. Da neko u Srbiji ima nešto protiv mene, nekakve dokaze, da postoji nešto sumnjivo, vjerovatno bi me policija privela već na granici. A ja u Srbiju dolazim stalno i nikad nisam imao nikakve probleme. Srbija je demokratska zemlja, a u takvoj zemlji ne privode ljude zato što se nekome ne sviđaju ili zato što smetaju nečijim privatnim interesima."

Za optužbe da je najveći narko-diler na Balkanu rekao je da su "to sve gluposti koje plasira konkurencija i mediji za koje nisam želio da pričam. I ljubomorne žene, naravno. Da vam kažem nešto, možda bih ja i dilovao drogu da moram, da sam gladan, ali nisam. Hvala bogu pa imam dovoljno novca da ne moram da se bavim takvim stvarima."


Zaplenjeni "Ferrari"

Osmani, poznati kao Felix, ili bos "Felix-a" je jedan od najbogatijih Albanaca. Procjenjuje se da njegovo bogatsvo iznosi oko 400 miliona eura, koje je zaradio u Njemačkoj.

Braća Osmani, svoj biznis su 2000. godine prebacili u Hrvatskoj, gdje su i dobili državljanstvo. U to vrijeme su mediji prenijeli da je za braću Osmani, garant u to vrijeme bio sam predsjednik Hrvatske, Stipe Mesić.