Made in Ex-YU

Zagrebački neurolog, Željko Klisović, čini se jako voli partijati. Isti onaj Željko Klisović koji je prije pet godina osuđen zbog napastovanja pacijentice sada se hvali razuzdanim tulumima s polugolim plesačicama.

Željko Klisović nedavno je proslavio svoj 54. rođendan u 'Vili Klisović' u Zagrebu. Rođendan ovog liječnika i povjerenika Hrvatskih laburista za grad Zagreb svojim su prisustvom uveličale i polugole plesačice od kojih je jedna slavljeniku htjela pokloniti i ples u krilu, no odustala čim ju je Klisović uhvatio za stražnjicu.

Klisović se, očito, voli zabavljati, i nije ga briga što drugi misle o tome, pa je snimku zabave i fotografije iste objavio na svom Facebook profilu. 'Tako je to bilo.Ljeto je za partijanje, a ostala godišnja doba za poslovanje', napisao je uz snimke polugolih plesačica koje je u jednom trenutku snimao mobitelom iz neposredne blizine.

Među mnogobrojnim gostima daju se razaznati i lica iz Klisovićeve matične stranke, Hrvatskih Laburista, ali i iz SDP-a, HSS-a, HDZ-a i HSLS-a.

Inače, Klisović je 2008. godine pravomoćno osuđen na uvjetni zatvor zbog bludničenja nad pacijenticom.

Ukoliko mislite da se neko igrao sa dostojanstvom ovog političara, varate se. Kompromitujuće fotografije i snimak Željka Klisovića sam je on objavio i hvalio se time.