U okviru predizborne kampanje

Kandidat PDK-a za predsjednika opštine Prizren Ramadan Muja se sastao sa stanovnicima naselja “Sedmi septembar” u Prizrenu.

“Ovo je naš zajednički putokaz da naš grad ima evropsku perspektivu”, izjavio je Muja. Prema njegovim riječima građani opštine Prizren zaslužuju evropsku perspektivu.
“Ovu perspektivu vam nudi samo program PDK-a”, izjavio je Muja.
On je izjavio da postignuti rezultati svaki dan utiču na svakog građanina.
“Naši uspjesi tokom ova dva mandata su veliki. Gradili smo puteve sa odgovarajućom infrastrukturom, zelene površine, urbani regulacioni plan, ambulante, moderne i opremljene škole  i mnogo drugih realizovanih projekata , sa kojim se možemo pohvaliti u Prizrenu, evropskom gradu”, izjavio je Muja.
Na ovom sastanku su na strani PDK-a prošli i bivši pripadnici pokrete “Samoopredjeljenje” u Prizrenu. Bivši aktivista Vetevendosja Edi Kabashi je izjavio da je prošao u redove PDK-a jer mu je ovaj subjekt omogućio da daje politički doprinos.
“PDK nam je otvorila vrata da bismo dali svoj doprinos u interesu građana, dok su nam drugi smetali i zatvarali vrata”, izjavio je Kabashi.
Kandidat PDK-a Ramadan Muja je dočekao pristupanje aktivista “Vetevendosja” u PDK. I obećava da će svi građani uživati jednaka prava.
Stanovnicima naselja “Sedmi septembar” je obećao da će ovo naselje koje se sastoji iz svih zajednica i dalje imati povjerenje PDK-a i predsjednika Muje.