Manipulatori!

Funkcioner PDK Betim Gjoshi pozvao je premijera Albina Kurtija i ministra unutrašnjih poslova Xhelala Sveçlu da ponude rješenje za problem odlaska ljudi sa Kosova i da, kako je naveo, "prestanu da lažu kada je riječ o statistici".

Gjoshi je na Facebooku naveo da su Kurti i Sveçla "neuki ljudi" koji ne znaju da rade bilo kakav posao u korist građana, već samo manipulišu podacima i kleveću svakoga ko misli drugačije od njih.

"Manipulator Xhelal Sveçla, koji je postao ministar unutrašnjih poslova u vladi na čelu sa glavnim manipulatorom Albinom Kurtijem, koji je napao policiju i institucije molotovljevim koktelima, raznim etiketama napada medije kako bi ih zastrašio", ukazao je Gjoshi.

Navodi da se građani Kosova danas suočavaju sa skupim životom koji je donela vlada Samoopredjeljenja, a da Albin Kurti govori kako druge zemlje mogu samo da sanjaju rezultate njegove Vlade.

"Premijeru i ministre, idite na aerodrom i ne lažite o statistici. Saznajte istinu šta se dešava sa demografijom naše države. Premijeru i ministre, idite na aerodrom i okončajte snove i laži. Suočite se sa stvarnošću i ponudite rješenja za probleme", poručio je Gjoshi.

Izvor: Kosovo Online