Ukrao Gnjilancu šest hiljada eura

Krađa je počinjena 29. marta 2014. godine u ulici "Hamdi Kurteshi" u Gnjilanu, a istražni organi su slučaj riješili 19. juna ove godine. Iza rešetaka je završio M.K., Goranac iz Prizrena.

Policija Kosova, stanica u Gnjilanu je primila žalbu od strane jednog Albanca, državljanina Kosova sa prebivalištem u Gnjilanu da mu je ukraden nakit, bižuterija, muški ručni sat, mobilni telefoni, parfemi i razne druge stvari u vrijednosti oko šest hiljada eura.

Nakon sistematskog rada istražne jedinice policijske stanice u Gnjilanu su 19. juna 2014. godine uz pomoć istražnih jedinica Prizrena uspjele locirati i uhapsiti osumnjičenog M.K., Goranca, državljanina Kosova sa stalnim prebivalištem u Prizrenu, saopštio je Ismet Hashani, glasnogovornik Regionalne policije u Gnjilanu, prenosi portal "rajonipress".

Hashani je rekao da je zajedno sa pomenutim istražiteljima izvršen pretres stana osumnjičenog, koji se nalazi u Prizrenu i u njemu su pronađeni i zaplijenjeni neki dokazi koji ga povezuju sa pomenutim slučajem, a i nekim drugim slučajevima, koji se uglavnom smatraju kao "Teške krađe".

Po nalogu državnog tužioca, Odjeljenje za opšti kriminal osumnjičenom je odredilo 48-časovni pritvor.